2011 m. kovo 23 d., trečiadienis

Kaukė

Jėė jėė jėė pagaliau pradėjau!! \(^ o ^)/ 
Pirmajam darbui pasirinkau kaukę. Darysiu ją iš paper mache(papje mashe). Ilgai mąsčiau kaip sulyginti šios technikos paviršių ir pagaliau radau sprendimą (kurį pasiūlė Noel - banzaiii jai!!). O paslaptis tokia: ''medžio glaistas''. Taigi ilgai netrukus susipirkau medžiagas ir kibau į darbą. 


Pirmiausia išlanksčiau kaukės rėmą iš, mano nelaimei ir laimei, storos vielos. Laimė, nes gavosi gan tvirtai, nelaimė, nes buvo velniškai sunku lankstyti. XD Baigus atrodė štai taip:


 


Tada šį reikalą pradėjau dengti plastelinu. Iš pradžių atrodė šitaip:



Ši foto išties išsami - matosi ir gaminamas objektas, ir nuotaiką gerinantis mūsų nuostabusis chatas, ir netgi darbo valandos! :D 
Taigi, lipdžiau lipdžiau sunkiai lipdžiau ir šiaip ne taip pasiekiau šią stadiją:




O tada prasidėjo sunkumai.. Antisimetrija, nestabilumas.. Bet visgi dirbau toliau ir kaukė dabar esti štai tokioje stadijoje:



 
  
  

  
  Šiandien ruošiuosi ir vėl lipdyti. Tikiuosi pavyks kuo greičiau išlyginti abi puses ir pagaliau pradėti papje mashe. Taigi iki greito! 
    
    
      

4 komentarai:

  1. Oho, neblogas vaizdas jau :) Tik klausimukas - ar pasiliksi sau tarpą, pro kurį galėtum ir kažką matyti, užsidėjus kaukę? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ten yra tarpas po virsutine dalimi, tik cia nesimato. nieko, praejo egzu sezonas, pagaliau pradesiu toliau daryt, pamatysit. ^ ^

    AtsakytiPanaikinti