2011 m. sausio 13 d., ketvirtadienis

Pradžių pradžia

Taigi taigi... Likus pusei metų suskubau susirasti cosplay personažą ir užtikau šį cosband'ą. Tai bus jau ketvirtas oficialus cosplay kurį darysiu, tad pats metas išbandyti grupinę veiklą.

Nors mūsų dar tik trys, man jau smagu. :D Būtų fantastiška surinkti pilną grupę..  Tikiuosi šis blogas pasitarnaus šiuo atžvilgiu. Jei nepavyks - nebėda, jau turime atsarginį planą:





Pirmos mintys apie cosplay:

Patirtis byloja, jog per dvi savaites sėkmingi cosplay nepasidaro :D. Patirtį įrodo praeitų metų kostiumo gabalai sandėliuke.. Ne ne, tai visai ne tragedija, atvirkščiai - tai nauja pradžia! Griuvėsiai atgims naujame kūrinyje - Nu (v-13) kostiume (tai džiugu ir ekonominiu atžvilgiu). Taigi, per ateinantį pusmetį ruošiuosi, nors kartą neskubant, sukurti stabilų, patvarų ir patogų kostiumą, kuriuo galėsiu džiaugtis ne vieną kartą. Tepadeda man... mano išmonė. ^    ^

Kodėl pasirinkau šį kostiumą? Todėl, kad jame derinami konstravimas ir siuvimas, pastarąjį ne itin mėgstu, tad linksminsiuos su konstravimu.

Sudėtingiausia dalis, be abejo, bus kojos. 


Jei atkreipsite dėmesį, pastebėsite, kad ji neturi pėdų. Na bent jau to ką mes vadiname ''pėdomis''. Taigi be varianto nusipjauti kojas, dar svarstau apie gudrią konstrukcija šarvo viduje. O taip, linksmybių čia pakaks.

Taipogi gausiu pažaisti ir su elektronika! :D Žadu šį kostiumą apturbinti taip, kad jis nenusileistų kalėdinei eglutei. 


Taip taip man pavydės visos parduotuvių iškabos. Ir nereiks naktį prisisegti atšvaito. Ir gražu ir saugu. 

Tai tiek pirmam kartui. Greitu laiku pasidalinsiu naujomis idėjomis. ^    ^



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą